TA-B-YOU Peer csoportunk másolat 2

Egyéni fejlesztés, önismeret, coaching

Az egyéni coaching során a tranzakcióanalízis (TA) megközelítését használom. Használd fel a tranzakcióanalízis szemléletét és elméleteit saját személyes hatékonyságod fejlesztésére.

Abból indulok ki, hogy kisgyermekként az emberek rendkívül okosak, éppen ezért sokszor ragaszkodunk ahhoz, hogy korai döntéseiknek legyen értelme, azonban ezek a döntések gyakran gyermekkorunk valóságára, az akkori erőforrásainkra támaszkodnak.

Felnőttként a jelenben hozhatunk új döntéseket, amelyek a jelenlegi erőforrásainkra építenek, ezáltal sokkal jobban reagálnak az itt és mostra, ahelyett, hogy a korábbi mintáinkhoz nyúlnánk vissza.

Azonban – mondja a tranzakcióanalízis – néha, amikor nyomás alatt vagyunk, és amikor nem érezzük magunkat biztonságban, visszatérünk az alapértelmezett beállításainkhoz, mintáinkhoz, amelyek illeszkednek az életünk történetéhez, és amik adott esetben nem működnek jól, sőt rontják a helyzetet. Ekkor érezzük azt, hogy ohh, már megint ez történik!

 

Alapelveim a coaching során:

 • Konkrét célban állapodunk meg, aminek az irányába tartunk, hogy tudjuk, mikor értünk oda. Te vagy az ügyfél, én vagyok a szakember és közös felelősséget vállalunk azért, hogy elérd a változást, amit szeretnél.
 • A coaching során mintákkal szembesítelek, nyíltan, őszintén kommunikálva. Olyan módon, hogy a későbbiekben te magad is képes legyél rácsodálkozni ezekre a mintákra és újakat kialakítani helyettük.

Hogyan dolgozom? 

Először meg kell ismernünk egymást és közösen eldöntenünk hogy én vagyok-e a legalkalmasabb szakember számodra. Fontos tudnod, hogy nem én vagyok az egyetlen és találkozhatsz másokkal is, hogy a legjobb döntést meg tudd hozni.

Az első alkalom nálam ingyenes és online zajlik. Ezt követően a következő 2-3 alkalmat azzal töltjük, hogy mindketten egyaránt többet tudjunk meg a valódi problémádról, ami sokszor nem ugyanaz, mint amit először gondolnánk, ezért ez a közös munkánk egy értékes szakasza. Jellemzően ennyi idő elég ahhoz, hogy körvonalazódjon, milyen irányba érdemes elindulnunk és innen már egy jól meghatározott célon dolgozunk közösen, érted.

Az első alkalom egy online találkozó, a továbbiak megbeszélés szerint személyesen Budapesten vagy továbbra is online, a digitális térben.

Keretek:

 • Egy alkalom 50 perc időtartamú
 • Online megvalósítás: Google Meet vagy Jitsi felületen, díja 10 000 Ft
 • Offline megvalósítás: 1067, Budapest, Eötvös u. 9., díja 13 000 Ft
 • Ha le szeretnéd mondani a foglalást, ahhoz arra van szükség, hogy legalább 2 nappal (48 órával) az időpont előtt tedd meg. Ezt követően a teljes díj fizetendő. Sürgős lemondás esetén a szabadidőm függvényében ugyanazon a héten másik időpontot tudok felajánlani neked.

Main benefits:

 • Sed interdum dolor vel erat feugiat lacinia et at quam.
 • Duis faucibus facilisis mi, at vehicula erat.
 • Lorem in tellus sagittis auctor nec dolor amet.
 • Cras ut nunc in tellus sagittis auctor nec pulvinar nisi.
 • Lorem ipsum dolor amet – duis faucibus facilisis mi at vehicula.
Foglalj egy első, ingyenes, online időpontot ide kattintva!